Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek karácsonyra

2008.12.20

Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben.

A szeretet ma újra éled, halkan szól most minden ének.

Körül ölel, mint egy bársony legyen BOLDOG A KARÁCSONY!

Kép

A szeretet az, ami a szobádban lakozik az ünnepek alatt, ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok bontogatását, akkor lesz hallható.

Kép

A szeretet olyan, mint a nap, amelynek melegétől időnként megfosztanak minket a felhők. A nap azonban mindig ott van az égen. Az élet hol boldogságot, hol meg csalódást ad nekünk, de a bennünk élő szeretet ettől nem lesz kevesebb.

Kép

Sok minden van, amit szívesen adnék Neked. . .

Szeretnék Neked bölcsességet adni, de azt csak a múló évek hozhatják meg. Szeretnék Neked sikert adni, de annak csak akkor van értéke, ha megdolgozzunk érte. Szeretnék Neked boldogságot adni, de az oda vezető utat mindenkinek magának kell megtalálnia. De van egy olyan ajándék, amit adhatok Neked, amely mindig veled lesz és az nem más, mint az én SZERTETEM

************************************

"A mai nap szebb, mint más,

a mai nap senki sem hibás!

A mai napon öntse el a szívedet

a jóság, a szeretet,

s tartson ki, ameddig lehet. "

************************************

A Szeretet az egyetlen , amit nem kell és nem is lehet kimutatni.

Sem mutatni, sem jelezni, sem beszélni róla.

A Szeretet meleg, mint a kályha.

Odatartod a tenyeredet, és érzed.

Felé fordítod az arcod, és sugárzik.

Egy ember körül, aki szeret, más légkör van. Meleg van!!

Kívánom, hogy ezt a meleget egész évben érezzétek magatok körül!!

Kép

Karácsonyi fénybe öltöznek, s ragyognak a fák: felmelegedsz, és szívedet öröm járja át. Karácsonyi fénybe öltözik és megnyugszik a szív: valóra váltak és elvarázsolnak legszebb álmaid.

Ha a szívedben elég a szeretet, egész évben karácsony lehet!

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Kép

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog karácsonyt kívánok neked!

Kívánok házatok elé hóban játszó angyaltáncot, kis szobátokban meghittséget, szeretetet, szép karácsonyt!

Kívánom, hogy a karácsony öröme legyen veled egész évben, mint a tűlevelek a szőnyegen!

Szép Tündérország támad föl szívemben, ilyenkor, decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, megáll egy titkos, gyönyörű igézet.

Küldök egy lángocskát szívem melegéből, elviszi egy angyal, ki eljön az égből. Füledbe súgja, mit szívből kívánok, de leírom én is: Boldog karácsonyt kívánok!

Kiskarácsony, Nagykarácsony, angyal csókja reád szálljon! Hozzon neked minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szívből jövő melegséget! 

Leszállt egy angyalka, s ezt súgta nékem: Gondolj ma azokra, kik szívedbe férnek / kedvesek neked! Eszembe jutottál Te és a Családod, ezúton kívánok békés karácsonyt!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád egyik angyalom. Egy pillanatra kérlek, figyelj reá, mert a nevemben boldog karácsonyt kíván.

Jégvirág költözzön minden ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívből kívánom, gazdag örömben teljen a karácsony.

Szaloncukor csüngjön a fenyőfa ágakon, csillagszóró ragyogjon minden ágon. Boldogság, béke, szeretet költözzön hozzátok, boldog karácsonyt kívánok!

Karácsonyi gyertyák melengessék szívedet, ki ne aludjon belőle sohasem a szeretet. Szeretni szép, szeretni érdemes, kívánok csodás, meghitt ünnepet!

Szeretet-angyalkáim útra keltek, kis csengőjükkel házadba is bemennek. Elviszik hozzád az üzenetemet: kívánok nektek: boldog karácsonyi ünnepeket!

Kiskarácsony, Nagykarácsony angyalok kopognak ajtódon. Engedd be, viszik a boldogságot, én meg kellemes karácsonyt kívánok!

Hulljon rád ezernyi hópihe, angyalok muzsikáljanak a füledbe. Szívedben szóljon egy kis dallam, s érezd, hogy karácsony van. Boldog Karácsonyt!

A fenyves erdők elindultak, s hozták a havas illatát, hallgassuk meg elcsendesedve, mit mond egy kis fenyőfaág? Amíg csak ember él a földön, akinek szíve-lelke lesz, amíg csillagra néznek az égre, kitáguló gyermekszemek. Amíg a kérges szívek mélyén lesz egy parányi szeretet, addig mindig lesz karácsony a télbe burkolt föld felett.

Évente egyszer egy téli éjjel bűvös, titkos álmok suhannak a szélben. Mindenki házába boldogság költözik, szívünk örömmel csordultig megtelik.

Kik messze voltak, most mind összejönnek a percet édes szóval ütni el, amíg a tél a megfagyott mezőket karcolja, éles, kék jégkörmivel.

Bár az idő soha meg nem áll, a világ folyton folyvást változik, a karácsony áldása időtlen időkig megmarad a béke, az öröm és a szeretet örök ígéretének.

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka szállt házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Kellemes, békés karácsonyt kívánok neked!

Fenyőillat van a házban, dió, mák a friss kalácsban. Havas, fehér, puha álom, hóban lépeget karácsony. 

Kései szán fut, porzik a hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget a csengő: Boldog karácsonyt!

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.