Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kívánságok

2008.12.31

Újévre

  Az égi banknál a 2009-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, szeretetet, egészséget és jókedvet. Sok bölcsességet az "elköltéséhez"!

 

A végtelenhez mérve nem is létezünk. A csillagévek óráin egy perc az életünk. Az ember önmagában semmit sem ér, ha nincs barátunk - elvisz a szél. BUÉK!!!!

 

Békesség, boldogság kísérje léptetek. Gond, búbánat kerülje fejetek. Álmaitok, vágyaitok váljanak valóra, ezt kívánom Nektek, ha éjfélt üt az óra!

 

Az új év alkalmából nem kívánok egyebet,csendes lépteid kísérje a szeretet. Szívedbe béke, lelkedben nyugalom, légy boldog a következő 365 napon. B.U.É.K.!

 

Ez újév reggelén minden jót kívánok, Ahová csak nézel, nyíljanak virágok! Még a hó felett is virág nyiladozzon, Dalosmadár zengjen minden rózsabokron! Minden szép, minden jó legyen mindig bőven, Szálljon áldás rátok ebben az újévben!

 

2009-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

 

 

Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek,- én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

 

Békesség, boldogság áldása reátok, hogy az óévet jól zárjátok. De emeljétek poharatokat és kiáltsátok: BÚÉK, hogy szebb és jobb legyen az új év!

 

Virradjon Rád szép nap, köszöntsön Rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. Lelkedben boldogság, szívedben béke, Ezt kívánom az újévre!

 

Itt az Újév, új jót hozzon, Régi jónktól meg ne fosszon. Hogyha új jót nem is hozhat, Vigye el a régi rosszat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.